fbpx

VRAAG & ANTWOORD

VERHUISTAXATIE | VERHUISBEMIDDELING | VERHUISBEGELEIDING

HOE SELECTEREN WIJ EEN VERHUISBEDRIJF?

Regelmijnverhuizer.nl adviseert je enkel verhuisbedrijven die het keurmerk van Erkende Verhuizers mogen voeren. Een verhuisbedrijf dat zich Erkende Verhuizer mag noemen, houdt zich aan eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid en ARBO. Ook onderwerpen zij zich aan het oordeel van een onafhankelijke geschillencommissie waarop klanten aanspraak kunnen maken wanneer zij onverhoopt niet tevreden zijn. Alles over Erkende Verhuizers lees je hier https://www.erkendeverhuizers.nl. Deze verhuisbedrijven hebben veelal hun eigen expertise. Wij selecteren de drie verhuisbedrijven die het beste bij jou passen.

WAT KOST EEN VERHUIZING

De prijs van een professionele verhuizing zorgt voor veel onduidelijkheid. Je hebt vaak geen idee met welke kosten je moet rekenen. Een gemiddelde verhuisprijs bestaat dan ook niet. De hoeveelheid en het soort meubelen, wel of geen opslag, een verhuislift, ramen die misschien verwijderd moeten worden, afstand en periode van verhuizen; de prijs hangt af van heel veel factoren.

Toch benieuwd naar de richtprijs van een verhuizing? Voor ongeveer €1500 kan een verhuisbedrijf een relatief kleine inboedel lokaal/interlokaal vervoeren van A naar B. Voor om en nabij € 3000 kun je een flinke inboedel verplaatst krijgen, met wat extra opties als bijvoorbeeld inpakken van breekbaar goed in dozen, de- en montage van meubelen en de inzet van een lift op het laad- of losadres.

REGIO

Regelmijnverhuizer.nl heeft contacten met verhuisbedrijven in heel Nederland en Europa. De selectie die we voor jou kunnen maken reikt dus verder dan het beperkte aantal verhuisbedrijven in jouw regio.

ZELF VERHUIZEN

Ben je niet overtuigd van de nut en noodzaak van een professioneel verhuisbedrijf? Dan ga je zelf aan de slag met je kostbare inboedel.  De planning, wijze van inpakken en manier van vervoeren zijn cruciaal voor een geslaagde verhuizing zonder schade. Wij geven jou de tips! Druk de handleiding verhuisgeluk af (zie onder) en neem de tijd voor een goede voorbereiding.

Finnmark 7 | 3831 JE Leusden | tel: +31(0)6 19 29 66 37 | email: info@agoodmove.nl

AGoodMove_FBicon
AGoodMove_LinkedIn
AGoodMove_Instaicon